Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interieur Collectie Dagen 2021

12 september 2021 - 14 september 2021

Interieur Collectie Dagen

De interieur collectie dagen (InCoDa) is dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. In 2021 vindt deze interieur vakbeurs plaats op 12, 13 en 14 september in de evenementenhal in Gorinchem.

Op het vakevenement InCoDa is er naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering nog meer te doen.

Tijdens deze interieur vakbeurs worden de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area van InCoDa.
Dit alles dankzij de nieuwe samenwerking met trendanalist Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman. Er worden lezingen en masterclasses door verschillende inspirators gegeven in de Entrepreneur Stage. Van een trendlezing en een lezing over de retail in 2022 tot aan een Pinterest workshop en een inspiratiesessie over de kansen in marketingstrategie. Ook kan de bezoeker het ambacht beleven op het Nationale Kampioenschap Parketleggen (NKP), het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) en de demo’s op de stands en natuurlijk het Parketpaviljoen powered by Parketblad.

Gegevens

Begin:
12 september 2021
Einde:
14 september 2021
Site:
https://www.interieurcollectiedagen.nl/

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, Nederland