Adverteren | Stek Magazine PRO

Adverteren

Stek Magazine PRO is een digitaal magazine met als doelgroep iedereen die betrokken is bij het professioneel ontwikkelen van projecten. Op het interactieve platform staat ‘mobile first’ centraal. Stek Magazine Pro heeft de look & feel van een magazine, maar met een groot voordeel: alles is interactief en meetbaar.

Stek Magazine Pro komt 4 keer per jaar uit, vol informatie en inspiratie. Door de interactieve extra’s kunnen producten en diensten niet alleen in tekst en beeld maar vooral ook middels video en configurators getoond worden. Resultaat: een hoog engagement. Alle edities van Stek Magazine PRO blijven online staan. 

Stek Magazine doelgroep en bereik

Multichannel bereik
Stek Magazine PRO verschijnt op 1 november en heeft een beoogd bereik van 50.000 bezoekers/lezers.

Doelgroep
Projectontwikkelaars
Interieurarchitecten
Project architecten
Bureaus gespecialiseerd in projectinrichting

Stek Magazine redactionele planning 2021

In Stek Magazine PRO verschijnen vast terugkerende rubrieken, kennisdeling van professionals, nieuws en trends op het gebied van projectinrichting en -ontwikkeling. In elke editie staan vaste projecten in de spotlight: kantoren & showrooms, restaurants, hotels & vakantieparken en bijzondere projecten zoals musea.

ThemaVerschijningsdatum
01: Let’s connect1 november 2021
02: Duurzaam inrichten & trends bouwmaterialen1 maart 2022
03: Hotelinrichting: van hostel tot vakantiepark1 juni 2022
04: In de spotlight: Must visit vakbeurzen, conceptstores en fabrieken (online tours)1 oktober 2022

Samenwerken

Er zijn diverse vormen om samen te werken en jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen middels Stek Magazine PRO.

Nieuws item
Project (hotel/kantoor/restaurant etc)
Partner pakket
Concept store

Vraag voor informatie over aanleveren van materialen, een product- of project fotoreportage (incl. video) of een partnerpakket onze tariefkaart aan.

Contact us

Ook een groter bereik met Stek Magazine PRO? Stuur een bericht naar info@stekmagazinepro.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Stek Magazine PRO is lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio orci, mollis et rhoncus et, tempus sed dolor. Aenean vel urna vitae ligula cursus molestie.