Over Stek Magazine PRO

Stek Magazine PRO is een online vakblad voor en door professionals van projectinrichting. Van kantoren en restaurants tot conceptstore: een interieurontwerp weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf. Stek Magazine PRO helpt je keuzes maken voor de juiste inrichting van jouw bedrijf door inspiratie en kennis te delen.

Projectinrichting

Of je nu voor je eigen stek of een zakelijke stek een ontwerp moet maken, alles begint bij de basis. Een goed ontwerp, de juiste materialen en een connectie tussen opdrachtgever en uitvoerder. Stek Magazine PRO is het platform van en voor interieurontwerpers, meubelmakers, leveranciers van projectinrichting en interieurarchitecten. 

Online interieur vakblad

Stek Magazine PRO is een aanvulling op de inmiddels populaire consumenten versie stekmagazine.nl : een online woonmagazine in de vorm van een interieur app en website. Stek Magazine PRO heeft ook bewust gekozen voor een digitaal magazine voor de professionele interieur liefhebber. Innovatie, interactie en inspiratie vormen de basis met als groene draad ‘duurzaamheid’. Een nieuw project start met kennis en inspiratie. Door middel van prachtige fotografie en video inspireren en informeren we je aan de hand van de mooiste projecten. Van restaurant tot winkel, van museum tot vakantiepark. 

Van hotel tot winkel

Stek Magazine PRO verschijnt 4 keer per jaar. Het online magazine is ingedeeld in handige rubrieken:

Projectinrichting hotels
Restaurants
Kantoren
Winkels
Overige projecten
Materialen
Interieur vakbeurzen
Leveranciers