showUP 2023

Expo Haarlemmermeer Stelling 1, Vijfhuizen

showUP is een inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Meer dan 300 deelnemers doen mee aan showUP 2023 uit binnen- en buitenland. Van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Ambiente 2023

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage 1, Frankfurt

Woonbeurs Ambiente 2023. Bekijk wat er gebeurt op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor consumptiegoederen. Er openen zich weer spannende perspectieven voor exposanten en vakbezoekers in de Dining, Giving en Living area's met hoogwaardige persoonlijke contacten, de laatste ontwikkelingen in de markt en design en trends en kansen in alle segmenten. Dining: De toonaangevende beurs Dining zet al het nieuws en de innovaties overzichtelijk voor u op tafel. De selectie op de twee op zichzelf staande beurzen voor Kitchen en Houseware […]

DWI vakdagen 2023

De Woonindustrie Symfonielaan 1, Nieuwegein

Van zondag 5 februari tot en met woensdag 8 februari vinden de DWI vakdagen 2023 plaats. DWI, De Woonindustrie, is een professioneel b2b inkoopcentrum. Onder 1 dak vind je ruim 190 exposanten met mooie interieurmerken en een compleet woonaanbod. DWI vakdagen worden 2 keer per jaar georganiseerd. Een ideaal moment voor interieurarchitecten en projectinrichters om inspiratie op te doen en vakkennis te vergroten.

Bouwbeurs 2023

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein 6, Utrecht

Ruim 75.000 bezoekers, 675 exposanten die hun nieuwste (product)innovaties tonen, meer dan 500  kennissessies, aparte kennistheaters op hoofdthema’s, tal van activiteiten op de vloer en het gezelligste en grootste bouwcafé van Nederland. Dit maakt BouwBeurs het evenement voor vakprofessionals die gezamenlijk willen bouwen aan de toekomst van Nederland. Hét moment om de wereld te laten zien waar jouw bedrijf het verschil maakt en welke innovaties en (duurzame) oplossingen jij aanbiedt.

Bois & Habitat

Namur Expo Avenue Sergent Vrithoff 2, Namur

Woonbeurs Bois & Habitat komt terug van 24 tot en met 27 maart 2023 ! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers. Kom dankzij hun vakkennis ontdekken waar dit duurzame en edele materiaal allemaal voor gebruikt kan worden en wat de esthetische en technische voordelen ervan zijn. Voor meer informatie en actuele data kijk […]

Salone del Mobile

Salone del Mobile Foro Buonaparte 65, Milaan

Woonbeurs Salone del Mobile. De de Salone del Mobile is een van de grootste europese meubelbeurzen, gehouden in Milaan, waar het allernieuwste op het gebied van meubels en design tentoongesteld wordt. Meer dan 2000 exposanten tonen op meer dan 200.000 vierkantementer het nieuwste neusje van de zalm. Voor de echte interieurliefhebber een must om deze beurs een keertje te bezoeken.

IMM cologne

Koelnmesse Messepl. 1, Köln

Woonbeurs IMM cologne keert eindelijk terug in januari 2023! Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht. IMM Cologne is dé place to be om de nieuwste producten en trends voor de interieursector te ontdekken. IMM Cologne vindt ieder jaar plaats in Koelnmesse, een evenementenlocatie vlakbij het Centraal Station van Keulen.

London Design Festival 2023

Londen Londen

Het London Design Festival 2023 wordt gehouden van 16 tot en met 24 september. Het is een jaarlijks evenement in London om de creativiteit van de stad te promoten. London Design Festival wordt bezorgd door meer dan 600.000 bezoekers uit zo'n 75 landen. Het design festival heeft een sleutelrol gespeeld in de groei van de designindustrie van Londen. Als een van 's werelds toonaangevende designevenementen heeft het festival ook gediend als de blauwdruk voor designweken en festivals wereldwijd en blijft het […]