Sleep Cologne

Keulen Duitsland

Van 8 tot 10 mei vindt Sleep Cologne plaats. Een vakevenement voor de beddenbranche. Een ideale plek om inspiratie op te doen en veel merken te ontmoeten op het gebied van slapen. Informatie over bedden en matrassen voor het inrichten van hotels. Leg contacten met beslissers in de slaapkamerbranche.

GEVEL 2022

Jaarbeurs Utrecht Utrecht

Op dinsdag 31 mei openen de deuren van GEVEL 2022, het tweejaarlijkse evenement voor de gevelbranche. Voor het eerst vindt GEVEL plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Architecten, bouwkundigen en opdrachtgevers in de bouw komen van 31 mei tot en met 2 juni in hal 3 en 4 bij elkaar voor beleving, inspiratie, innovaties en praktische kennis over het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. De gevelbranche staat, net als de rest van de bouwsector, voor een aantal grote […]

Salone del Mobile.Milano

Salone del Mobile.Milano Foro Buonaparte 65, Milaan

De 60e editie van de Salone del Mobile.Milano viert niet alleen een grote verjaardag, maar richt zich ook op het thema duurzaamheid en vormt een decor voor de vooruitgang die creatieven, ontwerpers en bedrijven op dit gebied hebben geboekt. Een voorbeeld van de vastberadenheid van de Salone del Mobile om een echte aanjager van verandering te worden, met eerlijkheid, toewijding en transparantie. Dit wordt bereikt door focus op kwaliteit en het bouwen van een systeem met alle betrokken spelers, het […]

Design District

Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 1, Rotterdam

Voor de 19e editie van Design District keren we terug naar de gebruikelijke plek in de agenda, namelijk begin juni. De monumentale Van Nelle Fabriek zorgt weer voor het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign. Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies […]

IPM Essen

Essen, Duitsland

's Werelds toonaangevende tuinbouwbeurs staat in het teken van oplossingen en innovaties in de groene sector. Sinds 1983 wordt jaarlijks de Internationale Plantenbeurs gehouden op Messe Essen. Hier presenteren exposanten steeds vaker producten die duurzaam zijn en geschikt zijn voor klimaatverandering. Deze omvatten hitte- en koudetolerante planten- en struiksoorten, milieuvriendelijke en hulpbronnenbesparende verpakkingsoplossingen, organische meststoffen en substraten, luchtreiniging, gemakkelijk te onderhouden kamerplanten en potten gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen. Ideaal om inkopen te doen voor het inrichten van […]

Architect@Work

Rotterdam Ahoy Ahoyweg 10, Rotterdam

Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 opent de Rotterdamse Ahoy weer haar deuren voor de 9e editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam. Toon uw laatste productinnovaties tijdens ARCHITECT@WORK Rotterdam 2022 en maak deel uit van onze unieke ervaring. Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 11 internationale edities tijdens het najaar van 2021 is het nu uitkijken naar de negende editie in de Rotterdam Ahoy.

DWI De woonindustrie

De Woonindustrie Symfonielaan 1, Nieuwegein

De Woonindustrie is een B2B inkoopcentrum voor de meubelbranche. In totaal presenteren ruim 190 merken hun collectie in ons gebouw. Onder 1 dak bieden ruim 160 exposanten met prachtige interieur merken een compleet aanbod. De Woonindustrie organiseert twee keer per jaar haar Vakdagen. Deze vinden plaats in het voorjaar (februari) en in het najaar (september). Deze dagen staan volledig in het teken van de nieuwste collecties van de exposanten, de trends, presentaties en workshops.

Dutch Design Week

Elk jaar vindt in oktober de Dutch Design Week plaats. Een ontmoetingsplaats in Eindhoven voor architecten en interieurontwerpers om inspiratie op te doen voor projecten.

Stockholm Design Week

Stockholm

Stockholm Design Week is een feest voor elke interieurliefhebber. Ben je fan van Scandinavisch design? Dan is dit event zeker een aanrader om inspiratie op te doen voor de inrichting van een nieuwe winkel of hotel.

Design London

London

Na maanden van uitgebreide planning verwelkomt Design London de architectuur- en designgemeenschap in de nieuwe favoriete wijk van Londen, North Greenwich. Als de grootste bestemming voor hedendaags design op het London Design Festival van dit jaar, bevat de show een zeer samengestelde selectie van hypermoderne merken op het gebied van meubels, verlichting en projectinterieurs in Greenwich.  

Bouwbeurs 2023

Jaarbeurs Utrecht Utrecht

Ruim 75.000 bezoekers, 675 exposanten die hun nieuwste (product)innovaties tonen, meer dan 500  kennissessies, aparte kennistheaters op hoofdthema’s, tal van activiteiten op de vloer en het gezelligste en grootste bouwcafé van Nederland. Dit maakt BouwBeurs het evenement voor vakprofessionals die gezamenlijk willen bouwen aan de toekomst van Nederland. Hét moment om de wereld te laten zien waar jouw bedrijf het verschil maakt en welke innovaties en (duurzame) oplossingen jij aanbiedt.