Dutch Design Week

Elk jaar vindt in oktober de Dutch Design Week plaats. Een ontmoetingsplaats in Eindhoven voor architecten en interieurontwerpers om inspiratie op te doen voor projecten.

Stockholm Design Week

Stockholm

Stockholm Design Week is een feest voor elke interieurliefhebber. Ben je fan van Scandinavisch design? Dan is dit event zeker een aanrader om inspiratie op te doen voor de inrichting van een nieuwe winkel of hotel.

Design London

London

Na maanden van uitgebreide planning verwelkomt Design London de architectuur- en designgemeenschap in de nieuwe favoriete wijk van Londen, North Greenwich. Als de grootste bestemming voor hedendaags design op het London Design Festival van dit jaar, bevat de show een zeer samengestelde selectie van hypermoderne merken op het gebied van meubels, verlichting en projectinterieurs in Greenwich.  

Bouwbeurs 2023

Jaarbeurs Utrecht Utrecht

Ruim 75.000 bezoekers, 675 exposanten die hun nieuwste (product)innovaties tonen, meer dan 500  kennissessies, aparte kennistheaters op hoofdthema’s, tal van activiteiten op de vloer en het gezelligste en grootste bouwcafé van Nederland. Dit maakt BouwBeurs het evenement voor vakprofessionals die gezamenlijk willen bouwen aan de toekomst van Nederland. Hét moment om de wereld te laten zien waar jouw bedrijf het verschil maakt en welke innovaties en (duurzame) oplossingen jij aanbiedt.