The Water Studio Amsterdam

hansgrohe

Op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk is sinds 1 oktober The Water Studio Amsterdam gevestigd. Het nieuwe paradepaardje van sanitair fabrikant hansgrohe werd geopend door niemand minder dan Peter Sagan. De profwielrenner van het BORA-hansgrohe team. Binnen lopen voelt als het betreden van een boutiquehotel of wellnessresort. 

Water Studio Amsterdam van hansgrohe | Stek Magazine
Water Studio Amsterdam van hansgrohe | Stek Magazine

Water Studio Amsterdam

Rustmomenten worden steeds belangrijker in de drukte van het dagelijks leven. Het nemen van een douche is voor velen een vast moment om volledig te ontspannen. Stap in The Water Studio Amsterdam en ervaar ‘the beauty van water’. De groene plantenwand en stromend water geven rust aan de ruimte. Je kan hier overal producten in werking kunt ervaren. Regendouches en handdouches in alle vormen en afmetingen of badkamerkranen in veel verschillende maten en uitvoeringen. In The Water Studio kun je zien en voelen hoe verschillend douchestralen kunnen zijn. Maar je krijgt ook praktische informatie. Zoals waarom je de keuze van je douche altijd moet afstemmen op bijvoorbeeld de waterleidingen en waterdruk die je in je huis hebt. 

The Water Studio Amsterdam is niet zomaar een showroom voor de producten van onze merken hansgrohe en AXOR. Hier laten we bezoekers ervaren hoe bijzonder water is en hoe ze deze ervaring thuis kunnen realiseren.

Water Studio Amsterdam van hansgrohe | Stek Magazine

Hotspot

Heb je bouw- of verbouwplannen? Naast een experience center voor consumenten zal The Water Studio Amsterdam ook een hotspot voor professionals worden. Zo kun je samen met jouw interieurarchitect of designer terecht om te experimenteren met verschillende producten, concepten en materialen. 

Water Studio Amsterdam van hansgrohe | Stek Magazine

Goed advies

Heb je plannen om een nieuwe (douche)kraan aan te schaffen? Of wil je kennis maken met de vele mogelijkheden? Breng dan zeker een bezoekje aan The Water Studio. Het fijne is dat je hier naast het bekijken en ervaren van alle mooie kranen op keuken- en badkamergebied, ook een goed advies krijgt. Op afspraak kun je met een expert van Hansgrohe jouw ideale waterplaatje bespreken.

The Water Studio Amsterdam bevindt zich op de Naritaweg 126 in Amsterdam. Voor meer informatie kun je kijken op waterstudio-amsterdam.nlof contact opnemen met info@hansgrohe.nl. Langskomen op werkdagen tussen 8 en 17 uur kan natuurlijk ook!