Digitaliseren van hotelkamers

Steeds meer huizen worden een smarthome. Logisch dat we van een verblijf in een hotel steeds meer luxe vereisen. JUNG biedt een nieuwe serie Hospitality solutions voor het digitaliseren van hotelkamers. In een hotelkamer is het belangrijk dat de gasten de functies van een systeem snel begrijpen. Vaak verblijf je er maar 1 nacht. Het moet direct duidelijk zijn hoe je verlichting, zonwering en verwarming instelt. Zonder handleiding moet iedereen het meteen begrijpen.

Digitaliseren van hotelkamers | Stek Magazine PRO vakblad interieur

Digitaliseren van hotelkamers

Bij het ontwerpen van hotelkamers wordt digitaliseren daarom steeds belangrijker. Steeds meer ontwerpers houden rekening met deze voorzieningen. Het vormt een onderdeel in het basisontwerp. De digitale kaart bij binnenkomst is het begin van een digitaal verblijf.

Digitaliseren van hotelkamers | Stek Magazine PRO vakblad interieur

Ontwerp comfortabele hotelkamer

Ontwerpers kiezen voor het assortiment van JUNG wanneer comfort gewenst is. Met een multifunctioneel systeem kunnen gasten alles in de kamer bedienen. Zoals het led-verlichtingssysteem Plug & Light. De temperatuur wordt geregeld met een thermostaat. Bij het digitaliseren van hotelkamers houdt JUNG ook rekening met design. De schakelaars hebben prachtige natuurlijke kleuren. Ze zijn gemakkelijk toe te passen.

Luxe hotelkamer inrichten

Het digitaliseren van hotelkamers gaat verder dan alleen de verlichting. Zoals het veranderen van de kleuren zodat je zelf de sfeer kunt bepalen. Het met één druk op de knop zowel dimmen van de verlichting als de zonwering omlaag laten gaan. Vanzelfsprekend moet alles van de deur tot het balkon automatisch zijn. En uitgevoerd in een passend design. De tijdloze schakelaar wordt ook in geborsteld aluminium of messing geleverd.