SUNWAY® raamdecoratie

Als projectinrichter heb je de mooie en uitdagende taak om grote projecten te voorzien van een passend interieur. En voor ieder geslaagd interieur geldt dat licht een cruciale rol speelt bij de uiteindelijk gewenste sfeer. Met de decoratieve raamdecoratie van SUNWAY® kun je vrij spelen met daglicht.

Functionele en decoratieve raambekleding

Licht bepaalt in grote lijnen het esthetisch gehalte van een omgeving en de wijze van daglichttoetreding beïnvloedt de functionaliteit. Zo wil je een ontmoetingsruimte bijvoorbeeld altijd voorzien van een royale hoeveelheid lichtinval. Dit is optimaal te reguleren met functionele en tegelijkertijd decoratieve raamdecoratie, die voldoet aan de hoge eisen van hedendaags interieurdesign. Dat zijn de uitgangspunten die SUNWAY® met elkaar wil verbinden.

SUNWAY® heeft een unieke positie binnen de raambekleding bemachtigd. Met zorgvuldig samengestelde collecties en onderscheidende producten van de hoogste kwaliteit spelen we altijd in op de laatste trends rond kleur, materiaal en techniek. SUNWAY® biedt u een complete projectservice, inclusief advies, digitale collecties, sample service en het inmeten en monteren van de producten op locatie.

Samenwerking voor oplossingen op hoog niveau

Met een aantal projectinrichters doet SUNWAY® al jaren goede zaken in de projectinrichting, getuige de vele succesvolle afgeronde projecten. Het eisenpakket van uw opdrachtgevers vraagt niet louter aandacht voor belangrijke onderwerpen als totale kosten en energiebesparende normen, er wordt steeds meer rekening gehouden met de dagelijkse gebruiker, die functionele en sfeervolle oplossingen wenst.

Met deze pagina wil SUNWAY® u als projectinrichter een krachtig gereedschap aanreiken om de commerciële en technische samenwerking met SUNWAY® te versterken. We bieden oplossingen voor ieder groot project, van hospitality (restaurants en hotels) en kantoorruimtes tot het onderwijs en de zorg.

Website: sunway.nl